Ensorinstituut

Het begint hier! Inspireer, creëer & onderneem.

Hotelafdeling op congres Food Paradise Day

Op donderdag 21 september ’17 namen wij met de laatstejaars van onze hotelafdeling deel aan Food Paradise Day, een inspirerend congres dat laatstejaarsstudenten in de horeca goesting en durf moet geven, goesting om te ondernemen en durf om hun hart te volgen. Topsprekers als Albert Adrià, Geert Van Hecke, Sergio Herman, Kobe Desramaults, Johan Segers, Seppe Nobels, Willem Hiele, Dagny Ros en de North Sea Chefs zakten af naar het Concertgebouw in Brugge om met hun succesverhalen de jeugd te motiveren om zelf aan de slag te gaan in de sector. Wij waren bovendien één van de hotelscholen die gekozen werden om met de leerlingen van het 5de jaar restaurant en keuken, een lunchgerecht klaar te maken voor maar liefst 1300 personen. De lunch gepekelde schelvis met wilde rijst, radijs en crème van aubergine, was een gerecht van North Sea Chef, Broes Tavernier van het vijfde seizoen in Aalter. Het was een mooie uitdaging voor de studenten en hun begeleidende chef Heyman om een lekkere en mooie lunch af te leveren! Het was een inspirerend congres met verhalen en battle’s die zeker zullen blijven hangen bij onze studenten, volgend jaar zullen we zeker opnieuw van de partij zijn! Het volldige album vind je hier.